Home

Wie zijn we

Waarom wij

Nederlands belastingrecht

Buitenlands belastingrecht

Tarieven

Handige links

Contact

 

WIE ZIJN WE ?

Marion Bechtold heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van internationale expat advisering. Voordat zij T@Xpatise startte werkte zij tot 2005 bij twee ‘Big Four’ advieskantoren.Haar ervaring omvat het gehele gebied van expat belasting and sociale zekerheidsadvisering: van het samenstellen van aangiften tot diepgaand belasting- en socialezekerheidsadvies. Marion heeft speciale interesse in Nederlands-Belgische belastingzaken en sociale zekerheidstoepassing. Uit dien hoofde is zij  adviespartner van Stichting Grensarbeid (www.grensarbeid.nl). Marion is fiscaal econome, lid van de NOB ('Nederlandse Orde van Belastingadviseurs'), de beroepsorganisatie voor belastingadviseurs met een academische opleiding.

Jan Coopmans heeft eveneens meer dan 25 jaar professionele ervaring. Zijn aandachtsgebied ligt op het terrein van fiscale advisering aan particulieren en ondernemers alsmede vermogensplanning. Hij is begonnen in de algemene adviespraktijk, waarna hij een aantal jaren bij een economisch adviesbureau heeft gewerkt. Hier heeft hij veelal geadviseerd op fiscale aspecten van oudedagsvoorzieningen en financiële planning.

T@Xpatise werkt internationaal nauw samen met hooggekwalificeerde collega's in diverse landen. Alle adviseurs hebben meerjarige ervaring op gebied van grensoverschrijdende arbeid.

Ook in Nederland werkt T@Xpatise samen met ervaren adviseurs op diverse andere terreinen van belastingrecht. Voor hun contactgegevens verwijzen we graag naar de pagina 'Links'.